Ny HR-direktør ansatt

Katrine Skaaland Sætremyr.jpeg

Katrine Skaaland Sætremyr (44) er ansatt som ny HR-direktør i Diakonissehuset Lovisenberg. Gjennom sin rolle vil hun bidra til god drift og videreutvikling av de ulike virksomhetene.

Nå jobber hun i IKEA og er leder for blant annet arbeidsrett, utvikling av arbeidsmiljøet og en rekke øvrige områder innenfor HR-feltet. Hun har bakgrunn som HR-sjef i Avinor og har tidligere vært forhandlingssjef samme sted. Det har hun også vært i Widerøes Flyveselskap og i arbeidsgiverorganisasjonen Virke. Katrine Skaaland Sætremyr er utdannet jurist.

– Jeg har faktisk mine første minner i livet fra barnehagen og Lovisenberg. Moren min var sykepleier på Lovisenberg Diakonale Sykehus, og vi bodde i en leilighet på området. Nå gleder jeg meg veldig til å bidra innenfor mitt fagfelt, forteller Katrine Skaaland Sætremyr, som tiltrer senest 1. oktober. 

Det var drøyt 40 søkere til stillingen som HR-direktør. 

– Det har vært stor interesse for stillingen, som vi er glade for at Katrine Skaaland Sætermyr har takket ja til. Hun har faglig tyngde og bred erfaring, som vi vil nyte godt av på tvers av våre virksomheter. Vi ser veldig frem til at hun begynner hos oss, sier adm. direktør Vidar Haukeland.

 

Forrige
Forrige

Oppstart for studenter

Neste
Neste

Klarsignal for overtagelse av fem nye sykehjem