Eiendomsdirektør er ansatt

Grinderud.jpeg

Knut Grinderud (52) er ansatt i en nyopprettet stilling som eiendomsdirektør på Lovisenberg. 

Han er i dag stabssjef i Forsvarsbygg Eiendomsforvaltning og har hatt ulike roller hos samme arbeidsgiver i store deler av sitt arbeidsliv. Som stabssjef har han ansvar for strategi og virksomhetsstyring, utvikling av nye og eksisterende tjenesteområder, forebyggende sikkerhet, beredskap, risikostyring, internkontroll og økonomi. Han har også erfaring fra arealplanlegging, herunder reguleringsarbeid. Knut Grinderud er utdannet som sivilingeniør innenfor bygg og har blant annet en «Master of business administration» i strategisk ledelse. 

–      Jeg gleder meg veldig til å bli en del av den unike og meningsfulle virksomheten som Diakonissehuset Lovisenberg driver. Det blir fint å få mulighet til å bidra til stiftelsens viktige samfunnsoppdrag. Ikke minst gleder jeg meg til å være med på å videreutvikle en så nyskapende virksomhet med tilhørende eiendomsmasse i takt med fremtidens behov. Jeg ser også frem til å møte nye kolleger, sier Knut Grinderud.

–      Knut Grinderud kommer til oss i en periode preget av sterk vekst, der utvikling av området, god drift og videreutvikling av virksomhetene står sentralt. Vi står dessuten midt i mye spennende arbeid knyttet til overordnet og langsiktig planarbeid, hvor Knuts kompetanse er spesielt relevant. Jeg er veldig glad for å få ham til Lovisenberg, kommenterer adm. direktør Vidar Haukeland.  

Det var over 30 søkere til stillingen som eiendomsdirektør. Knut Grinderud tiltrer stillingen 14.12.2020.

Forrige
Forrige

Vaksinering i gang

Neste
Neste

Oppstart for studenter