Magasin fra Lovisenberg

Tusenvis av helsearbeidere og hjelpere arbeider om natten for å gi pleie, behandling og ta vare på dem som trenger det. Nattarbeid er derfor et stort og viktig tema i den siste utgaven av Magasin fra Lovisenberg.

I magasinets hovedsak kan du bli med inn i fire virkeligheter som viser ulike sider ved det å stå til tjeneste om natten. Til portøren som frakter pasienter og alt som skal fra A til B. Til nattsjefen på et sykehjem. Til døgnlegen innenfor psykiatrien på sykehus. Og til en livslos som tar imot mennesker som har mistet fotfestet i livet og trenger hjelp til å komme videre.

I portrettet kan du også bli litt mer kjent med administrerende direktør Vidar Haukeland i Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg. Han synes han det er en drømmejobb å lede en diakonal institusjon der formålet er å gjøre det beste for dem som har utfordringer i livet eller en fase av det.

Dette og mye annet kan du lese om i den siste utgaven av Magasin fra Lovisenberg. Gjennom historier, intervjuer og faste spalter ønsker vi å formidle informasjon og speile noe av det som skjer i de mange virksomhetene Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg er eier eller deleier i.
God lesning!

 

Forrige
Forrige

Påskebok 2024

Neste
Neste

Påskebok 2023