Aktuelt

Lovisenberg_Due_cropped

Lovisenberg overtar Unicares sykehjem i Oslo

Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg (SDL) og Unicare har inngått avtale om at SDL overtar eierskapet til Unicare Omsorg, som drifter fem kommunale sykehjem i Oslo. SDL overtar etter planen 1. januar 2020.
Les mer
Kirkerommet CGSL

Torsdagsandakter

Cathinka Guldberg-senteret Lovisenberg har et vakkert kirkerom, og her samles beboere og pårørende og andre til andakt hver torsdag kl 11.30. Ulf Nilsen spiller, Arne Braut er prest.
Les mer
Erlik kaffe logo

Ny kaffebar på Lovisenberg

Lukten av god kaffe, te og ferskt bakverk sprer seg fra Diakonissehusets første etasje. Tirsdag 28. mai var det offisiell åpning for Erlik Kaffes andre kaffebar i Oslo.
Les mer
Helsestasjon på Lovisenberg

Pop up helsestasjon på Lovisenberg

Fra og med fredag 21. juni har barnevogner i stort antall kommet rullende inn på Diakonissehuset Lovisenberg. En vannlekkasje i egne lokaler gjorde at St. Hanshaugen helsestasjon måtte stenge rett før pinse. Nå har de flyttet inn på Lovisenberg med litt over tjue ansatte. En pop up helsestasjon, med andre ord.
Les mer
FellesGlede_2_1932AE17

CGSL satser på generasjonsmøter

Gjennom FellesGlede har Cathinka Guldberg-senteret Lovisenberg etablert et godt samarbeid med tredje klasse på Ila skole. En gang i måneden har de generasjonsmøter sammen på sykehjemmet der målet er å skape felles glede, aktivitet, erindring og læring i møte mellom beboere og barn fra nærmiljøet. Mandag 4. februar kom Eldreminister Åse Michaelsen på besøk, og det hele er flott dokumentert av ABC Nyheter.
Les mer